HollandFit

Wil je inzicht in de vitaliteit van de organisatie? 

Doe de quickscan nu!

  

Vitaliteit op de werkvloer verdient prioriteit. Steeds meer HR-managers zijn zich daarvan bewust. Met gezond personeel een hogere productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Streef daarom naar medewerkers die goed in hun vel zitten. Met inzicht in de vitaliteit van de organisatie creëer je bewustwording en zie je waar je nog stappen kunt zetten.    

De quickscan is een soort thermometer die laat zien hoe vitaal de organisatie momenteel is. Het is een korte vragenlijst waarbij je een aantal stellingen en vragen krijgt die betrekking hebben op diverse vitaliteitsdomeinen zoals beweging en ontspanning, maar ook over de werkomgeving. Na het invullen krijg je gelijk de uitslag.  

In het kort

Een snelle scan om inzicht te krijgen in waar je nu staat op het gebied van vitaliteit

Wat levert het op?

Na het afronden weet je of jouw organisatie voldoende, onvoldoende of goed scoort op het gebied van belangrijke onderwerpen die met vitaal werken te maken hebben

Wat kun je ermee?

De uitkomsten van de quickscan geven je handvatten om samen met jouw HR collega's aan de slag te gaan met een vitaliteitsbeleid. Het laat zien welke mogelijkheden er zijn om de vitaliteit verder te verhogen. Zet nu de eerste stap naar een vitalere organisatie! 

   

Built with