DE HOLLANDFIT TOOLKIT

Praktische hulp voor meer vitaliteit 

  

Aan jou de schone taak om vitaliteit binnen jouw organisatie op de kaart te zetten en daar invulling aan te geven. Een uitdagende klus, omdat de genomen moeite en investeringen niet altijd direct resultaat geeft. Maar wel een van groot belang voor jouw organisatie én je collega’s. Je meet wat er speelt, zet interventies in, evalueert deze, meet opnieuw en zo is de cirkel rond. Maar, wat is eigenlijk je doel? 

Er is voor ieder doel een passende methode. Deze Toolkit helpt je op weg met de eerste stappen naar meer vitaliteit en welzijn binnen de organisatie. Je krijgt inzicht in de onderdelen die belangrijk kunnen zijn, met een concreet stappenplan om je op weg te helpen. Gesprekskaarten om op een ander niveau over vitaliteitsonderwerpen te praten. Tot slot vind je praktische tips om direct in actie te komen.  

Vul het formulier hiernaast in en ontvang de Toolkit direct in je mailbox!  

  

In het kort

Handige tools om aan de slag te gaan met de vitaliteit van jouw organisatie. 

Wat levert het op?

Praktische hulp om je vitaliteitsplan stap voor stap uit te rollen.

Wat kan je ermee?

De Toolkit helpt je op weg naar meer vitaliteit en welzijn van de organisatie en haar medewerkers.

   

Handige tools om mee aan de slag te gaan:
Handige tools om mee aan de slag te gaan:

Quickscan vitaliteit

DI-gesprekskaart

Stappenplan

Tips & tricks

De HollandFit ToolKit

Aan jou de schone taak om vitaliteit binnen jouw organisatie op de kaart te zetten en daar invulling aan te geven. Een uitdagende klus, omdat de genomen moeite en investeringen niet altijd direct resultaat geeft. Maar wel een van groot belang voor jouw organisatie én je collega’s. Je meet wat er speelt, zet interventies in, evalueert deze, meet opnieuw en zo gaat de cirkel rond. Maar, wat is eigenlijk je doel? 

Er is voor ieder doel een passende methode. Deze ToolKit helpt je op weg met de eerste stappen naar meer vitaliteit en welzijn binnen de organisatie. Je krijgt inzicht in de stappen die voor jouw organisatie belangrijk kunnen zijn. En een stappenplan om je op weg te helpen. Gesprekskaarten om op een ander niveau over vitaliteitsonderwerpen te praten. Tot slot geeft deze kit je tools en tips om direct in actie te komen.  

  

Dennis helpt je verder

Wil je direct aan de slag? Heb je vragen? Neem contact op met onze vitaliteitsexpert Dennis. Hij helpt je met de eerste stappen naar een vitalere organisatie. 

Built with